Olivier's Functionals

Olivier Gossink

Olivier van Olivier’s Functionals heeft liefde voor de natuur en het recyclen van restmaterialen. Alle producten zijn gemaakt van reststoffen, stoffen die normaal gesproken worden weggezet als afval. Door middel van slim design zetten zij dit om naar onze functionals. Deze functionals zijn tools die ontworpen zijn om jouw leven een stukje makkelijker te maken.

Missie

Wij willen de waarde van restproducten in kaart brengen. Dit doen we door restmaterialen te recyclen naar veelzijdige innovatieve vindingen!

Dagelijks worden er onnodig veel restproducten met waarde weggegooid, hiermee worden de grondstoffen van onze mooie planeet verspild. En natuurlijk zijn wij niet de enige die restmaterialen recyclen naar nieuwe producten, maar de manier waarop wij het doen maakt ons uniek. Alles wat wij maken heeft meer dan één functie, wat onze Functionals speels maakt.

Circulair

We zijn een start-up met de ambitie om een afvalnegatief bedrijf te worden. Wij willen een hippe afvalverwerker zijn die anderen inspireert tot het gebruik van trendy multifunctionele gadgets.

Op het moment recyclen wij:

  • hout- en glasweefselresten van de skate industrie,
  • Leerresten van onze lokale leergroothandel,
  • schuimresten van onze lokale meubel stoffeerder
  • En doen we projecten waarbij oude banden, afgekeurde brandslangen en gebruikte springkussens worden hergebruikt!

 

Wie is Olivier?

Van jongs af aan wilde ik al een uitvinder worden. Als kleine nerd maakte ik van mijn oude speelgoed iets nieuws. Dreef mijn moeder tot waanzin met al mijn ‘projectjes mét en zonder geur of kleurstof’ in ons Frans chateau waar ik grotendeels mijn jeugd doorbracht. Terug in Nederland kon ik serieus aan mijn passie werken. Tijdens mijn studie aan het IPO is Olivier’s Functionals geboren.

Olivier's functionals Producten

Aanbieding!
7,50 incl. BTW (6,20 ex.)