OPnieuw!

Douwe Jan Boersma

OPNIEUW! geeft op sociale manier invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang. Zij zijn dé experts op het gebied van circulaire oplossingen in de werkomgeving en door circulair te ondernemen willen ze met afval aan de slag.

Missie

De doelstelling van OPNIEUW! is een gezond bedrijf te creëren, waarin sociaal en circulair de boventoon voeren. 0% afval is ons doel. Door onze circulaire oplossingen zorgen we op verschillende manieren ervoor dat afval wordt vermeden. We hergebruiken alles. OPNIEUW! wil mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden om deel te nemen aan de maatschappij.

Circulair

Door circulair te ondernemen willen we met afval aan de slag. In ons huidige economische systeem produceren en kopen we nog te vaak in op lineaire wijze: een grondstof wordt een product en vervolgens afval of brandstof. Met producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

Bouwen aan de Toekomst

Het sociale aspect speelt binnen OPNIEUW! een belangrijke rol. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben vaak moeite een baan te vinden. Wij bieden hun de mogelijkheid zijn of haar talenten in te zetten. We kijken naar mogelijkheden, niet naar beperkingen.

Opnieuw! Producten

16,9495,59
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
356,951.179,75
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina