Schrootmeester

Robin Koedood

Schrootmeester hergebruikt afgedankte voorwerpen tot nieuwe interieurinrichting. De handgemaakte creaties hebben een minimalistische, eigen stijl. De gebruikte materialen blijven herkenbaar en de interieurinrichting heeft een puur en industrieel design.

 

Missie

Robin is een maker met een missie: hij wil mensen inspireren om bewuster hun interieur in te richten. Van gebruikte materialen die al een leven achter de rug hebben, maakt hij tijdloze meesterwerken die generaties mee gaan.   

Circulair

Voorwerpen die voor bedrijven en particulieren waardeloos zijn, vormen de basis van de interieurinrichting die Schrootmeester maakt. Ze krijgen een andere functie en hebben hierdoor een langere levensduur. Met deze werkwijze worden producten gecreëerd, zonder onnodig nieuwe grondstoffen te verwerken. Van afval naar design!

Partners

Om tijdloze meesterwerken te maken die een generatie mee gaan, zijn betrouwbare materialen nodig. Schrootmeester werkt met partners uit de industrie. Hun gebruikte materialen kunnen nog jaren mee als interieur. Je haalt ook een stukje geschiedenis in huis. Net die kleine imperfectie, de kras of het deukje, vertelt een verhaal. Het zegt iets over het leven van het product, voordat jij de eigenaar werd.  

Schrootmeester Producten

349,00 incl. BTW (288,43 ex.)
995,00 incl. BTW (822,31 ex.)
399,00 incl. BTW (329,75 ex.)