Studio Flash

Jolien & Joachim

Studio Flash is een kleine print en design studio in Lokeren, België. Studio Flash ontwerpt, print en verkoopt haar eigen kaarten.

 

Missie

Studio Flash ziet duurzaamheid, Fairtrade en gezondheid als een groot doel. Studio Flash maakt graag deel uit van haar locale gemeente via lokale projecten en probeert aan andere kant de creatieve vrijheid te hebben. Dit houdt in dat Studio Flash een internationaal georiënteerd bedrijf is. Studio Flash richt zich op langdurige, hoogwaardige relaties met haar klanten, de retailers. Duurzaam en ethisch zijn betekent voor Studio Flash zoveel meer dan afval verminderen en recyclen. Het gaat over het grotere plaatje en de kleine dingen…

Circulair

Bij Studio Flash wordt er elke dag aan gewerkt om haar producten zo duurzaam mogelijk te produceren en de efficiëntie te maximaliseren. Studio Flash koopt haar onbewerkte materialen zo lokaal mogelijk in. De inpakmaterialen van de leveranciers van Studio Flash worden opnieuw gebruikt om de eigen producten te in versturen. De kaarten van Studio Flash worden geproduceerd met groene energie en het papierafval wordt door This is Waste hergebruikt om vazen en schalen van te maken. Zo gaat Studio Flash voor duurzaamheid en circulairiteit. 

Passie

De producten van Studio Flash worden met veel liefde in België gemaakt. De kaarten zijn puur vakmanschap. 

Studio flash producten