StudioVIX

Kitty de Groot

StudioVIX ontwerpt biophilic-circulaire , producten, studiomaatjes, die je verleiden tot de mooiste sociale interacties.

Missie

Onze passie is co-creatie, samen kennis, ideeën, plannen delen en tot leven brengen. De plek waar we het liefst zijn en veel inspiratie uit halen is in de natuur. Daarom ontwerpen wij producten die je al beeldend in de natuur zetten, hun silhouetten en namen refereren naar de natuur.

Circulair

Al onze producten zijn gemaakt van duurzame en/of hergebruikte materialen. Ze zijn voorzien van een tijdloos ontwerp, want ook dat draagt bij aan duurzaamheid.  Wij produceren in Nederland en ontwerpen volgens de principes van circulariteit. De materialen die we gebruiken behouden na recycling hun waarden

Biophilic design

In eigenschappen en uiterlijk refereren de StudioVIX producten naar de natuur opdat ze empathie, een positieve sfeer en ontspanning oproepen. *Meer dan 50 wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat designs die de natuur nabootsen een positief effect hebben op ons welzijn, ze verlagen stress, verhogen de concentratie en geven een blij gevoel.