Van Hut Naar Her

Danielle Broess ​en Wilma Heideman

Recyclebaar kartonnen hutten, Danielle en Wilma, waren altijd opzoek naar leerzaam, uitdagend en duurzaam speelgoed voor hun kinderen. Nu zijn ze het zelf gaan ontwikkelen! Het resultaat: een kartonnen speeltoestel die om te bouwen is tot een hut, winkeltje, boot, foodtruck noem maar op. In de kinderwereld is alles mogelijk. 

Missie

Duurzaam, uitdagend en leerzame speeltoestellen te ontwikkelen waar kinderen hun fantasie in kwijt kunnen. En op deze manier de wereld schoon achterlaten voor onze kinderen. Op avontuur in eigen woonkamer.

Circulair

Het speelgoed is 100% Dutch Design, duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het materiaal wat ze gebruiken is recyclebaar, oer stevig en super licht (1,5 cm. dik Triple A Wall, drie-laags golfkarton). Om transport kosten en opslagruimte te besparen wordt het als bouwpakket aangeleverd met een duidelijke bouwinstructie. Kinderen kunnen het zelf in elkaar zetten!

Stijlvol en speels

De hutten hebben een sterk design en matchen met vrijwel elk interieur, te combineren met elk ander speelgoed. Het stimuleert het ruimtelijk inzicht, de motorische vaardigheden en de hand-oog coördinatie van kinderen. En als je samen bouwt, wordt er ook nog eens goed geoefend met sociale vaardigheden en samenwerken!

Van Hut Naar Her producten