VanHulley

Jolijn Creutzberg

Elke Vanhulley wordt gemaakt in het naaiatelier van Vanhulley. Daar maken de vrouwen fantastische boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel. Ondertussen werken ze zelf ook aan een nieuw leven. Ze volgen een opleiding waarmee ze al snel een volgende stap kunnen zetten, hun dromen achterna. Elke Vanhulley is met liefde en lef gemaakt.

Missie

Jolijn: “Vanhulley past precies in deze tijd, waarin we meer aandacht hebben voor duurzaamheid en voor verantwoorde productie. De combinatie van een bijzonder product dat een prachtige maatschappelijke bijdrage levert, haalt het allerbeste uit mij.”

Circulair

Laat ons van jouw toffe overhemd met een vlekje, scheur of versleten plek een Vanhulley van maken en de stof kan weer jaren mee. Je geeft oud textiel een nieuw leven en bespaart bovendien maar liefst 560 liter water en 700 gram CO2.

Werkervaring zet deuren open

Onze shorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken. Hun enige probleem? Ze missen de juiste vooropleiding. De vrouwen doen bij ons werkervaring op. Tegelijkertijd volgen ze een jaar lang een algemene ROC-opleiding waarmee ze nog alle kanten op kunnen. Het resultaat is veel meer dan een diploma.

VanHulley Producten