Zsilt

Sylvia Smit 

Zsilt vindt het een goed idee om minder (nieuw) plastic te gebruiken en waar mogelijk plastic te vervangen voor andere materialen. Tegelijkertijd is plastic voor sommige spullen zulk handig materiaal, dat het moeilijk te vervangen is door iets anders. Dit geldt bijvoorbeeld voor strandspeelgoed. Daarom laat Zsilt met haar strandspeelgoed zien dat er van gerecycled plastic het allermooiste, allerleukste, en allerveiligste strandspeelgoed gemaakt kan worden.

Het strandspeelgoed wordt gemaak van ons eigen Nederlandse huishoudelijke plastic-afval. Geproduceerd in Nederland met de beste kennis en expertise op dit gebied. Het strandspeelgoed is ontworpen door Rinke van Remortel, de ontwerper van de Dopper.

Door Zsilt-speelgoed te kopen, verkopen, weggeven of gebruiken help je mee aan een nieuwe ‘gebruiksstandaard aan zee’. Gewoon door te genieten van duurzamer, schoner en leuker strandspeelgoed!

Missie

Zsilt ontwikkelt strandproducten die zoveel mogelijk zijn gemaakt van gerecyclede en/of biobased materialen. De ontwerpen zijn mooi, leuk en inspirerend zodat je er niet graag afscheid van neemt. De kwaliteit is hoogwaardig waardoor de producten lang mee gaan. 

 

Circulair

Wij geloven dat een circulaire wereld de enige manier is om de aarde leefbaar te houden. Dat betekent produceren met gerecyclede en/of bio-based grondstoffen, bewuster nadenken over de aanschaf van nieuwe spullen en over het weggooien van spullen die je al hebt. 

 

Ons verhaal

Iedereen bij Zsilt is dol op het strand. We zijn er opgegroeid, wonen er vlakbij of zijn er vaak. Steeds vaker komen we op het strand spullen tegen die er niet thuis horen. Stukken touw, piepschuim, visnetten en vooral veel plastic afval. Zonde, want een groot deel van ons plastic afval kan prima hergebruikt worden. Daarom laat Zsilt met hun strandspeelgoed van gerecycled plastic zien dat hier het allermooiste, allerleukste en allerveiligste speelgoed van de wereld van gemaakt kan worden.

 

 

Zsilt producten