De creativiteit waarmee de meeste smaken zijn gemaakt vind je terug in de toepasbaarheid ervan.
Potverdorie! Spread is niet alleen lekker op brood maar ook bij desserts, salades en kaasplank.
Chutneys zijn voortreffelijk bij …. Ja bij wat niet? Bedenk het en het kan!
Kersen spread, uiteraard op brood maar ook heerlijk in de yoghurt, bij granola, ijs en zelfs bij een goed stuk wild. Altijd maar die Cranberry…
Ingrediënten: Kersen, Suiker en Pectine
Allergenen: Geen
Kersen Krenten Kaneel Spread, inderdaad op brood, toast, in de yoghurt, op een pannenkoek en een kaasplankje.
Ingrediënten: Kersen, Krenten, Kaneel Suiker, Pectine.
Allergenen: Geen
Rozenbottel Cranberry Gember Spread, heerlijk op toast of beschuit, maar ook bij een yoghurt/granola ontbijt, ijs, pannenkoek. Zeker ook bij een kaasplankje en een aanrader als basis voor een vinaigrette.
Ingrediënten: rozenbottel, cranberry, gember, water, suiker, pectine
Allergenen: Geen
Uien Chutney, bij aardappels, puree, rijst, hamburger, op een kaasplankje, bij de charcuterie. In de salade.
Ingrediënten: Ui, Azijn, Suiker, Gemberpoeder, Kerriepoeder, Chilivlokken, Zout, Kaneel, Laurier
Allergenen: Geen
Mango Salsa, een allemansvriend! Bij gebakken aardappelen, frites, hamburger, kaasplankje, als dipsaus, bij de salade, kip, rijst, etc………..
Ingrediënten: Mango, Suiker, Azijn, Rozijn, Chilivlokken, Gemberpoeder, Roze Peper, Mosterdzaad, Kurkuma, Zout
Allergenen: Mosterdzaad
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.