Verspil-me-nietje

Vanaf: 0,00 incl. BTW (0,00 ex.)

Soms hebben we producten die bijna over de houdbaarheidsdatum zijn. Maar dan zijn ze nog steeds super lekker! En dan vinden wij het zonde om dit weg te gooien. Stel nu je eigen VerSpil-Me-Nietje samen. Hoe dichterbij de houdbaarheidsdatum,des te hoger de korting. Zo begin je je dag met een extra goed gevoel.

Yespers Granola

De Dondersteen

Bij De Koekfabriek bakken ze wel een héél speciaal en eigenwijs koekje: De Dondersteen. De dondersteen is uniek omdat die wordt gemaakt van de koekkruimels van andere koekjes. Zo zorgen zij ervoor dat er niets verloren gaat. Een echte deugniet dus; Die Dondersteen.

Ingrediënten:
Tarwebloem, Roomboter, Bruine basterdsuiker, gepasteuriseerd ei, Koekkruimels, Hazelnoot Crunch, Vanille extract, Citroenrasp, Speculaaskruiden, Kaneel, Bakpoeder, Zout

AllergenenMelk (roomboter), Gluten (tarwe), Ei, Noten (hazelnoot).

KRUSH ontbijtgranen

Een ontbijtje dat jou en de wereld blij maakt! De KRUSH ontbijtgranen zijn gemaakt met 50 procent gered voedsel.

Hou je van appel & walnoot met een vleugje kaneel, pindakaas & banaan of ga je voor avontuur met bietjes & gember of zoete aardappel & kokos. KRUSH heeft altijd een smaak die bij je past!

Rescued Dutch Mint Tea

Ben jij team thee of team koffie? Terwijl de horeca-sector stilstond wegens het corona-virus, stond de munt op de Nederlandse velden en in kassen niet stil. Het bleef groeien en groeien, waardoor kruidenboeren enorme hoeveelheden verse muntblaadjes achterlieten die niet in je kopje thee terecht konden komen. KRUSH en JOAN Dutch Tea makers hebben de handen ineen geslagen en deze heerlijke muntthee ontwikkeld van geredde munt.

Wil je helpen om munt te redden, go for it! Samen staan we sterk tegen verspilling! 💚