Wandrek FENCY M (80×80)

Vanaf: 69,95 incl. BTW (64,17 ex.)

Wandrek FENCY M (80x80)

FENCY is hét duurzame design wandrek voor jouw interieur. Dit metalen wandrek is een opbergsysteem met veel styling mogelijkheden.

Fency shelve pressed pallet single

Dit plankje is gemaakt van afval pallets. Ze komen in verschillende maten, zodat je de FENCY kunt inrichten met combinaties die jij het leukst vindt. De plankjes zijn gemakkelijk aan het wandrek te hangen en weer te verplaatsen. Breedte: 19 cm. Diepte: 18 cm.

Fency shelve pressed pallet double

Dit plankje is gemaakt van afval pallets. Ze komen in verschillende maten, zodat je de FENCY kunt inrichten met combinaties die jij het leukst vindt. De plankjes zijn gemakkelijk aan het wandrek te hangen en weer te verplaatsen. Breedte: 39 cm. Diepte: 18 cm.

Fency shelve pressed pallet tripel

Dit plankje is gemaakt van afval pallets. Ze komen in verschillende maten, zodat je de FENCY kunt inrichten met combinaties die jij het leukst vindt. De plankjes zijn gemakkelijk aan het wandrek te hangen en weer te verplaatsen. Breedte: 59 cm. Diepte: 18 cm.

Fency shelve pressed pallet quatro

Dit plankje is gemaakt van afval pallets. Ze komen in verschillende maten, zodat je de FENCY kunt inrichten met combinaties die jij het leukst vindt. De plankjes zijn gemakkelijk aan het wandrek te hangen en weer te verplaatsen. Breedte: 79 cm . Diepte: 18 cm.