Hello August

Charlène Moulin

Unieke illustraties en verrassende ontwerpen, die stralen in hun eenvoud en telkens weer een fijne glimlach op ieders gezicht toveren. De kaartjes en graphic goods van Hello August zijn er voor grote en kleine momenten, voor happy thoughts en warme knuffels, voor stoere jongens en schattige meisjes, voor zij die houden van eenvoud en zij die houden van franje. Een plezier om te geven en een feest om te krijgen!
Charlène Moulin is de ontwerpster die het kleine mannetje met een snor tot leven brengt en vleugels geeft aan zijn eindeloos optimisme en zijn plan om de wereld een beetje mooier te maken.
Hello August is op en top Belgisch, van design tot druk, van potlood tot packaging, van verhaal tot verpakking.

 

Missie

Met mooie kaartjes die iedere keer weer een glimlach op het gezicht toveren. Om te genieten van alle grote en kleine momenten.

Circulair

Hello August is een Belgisch merk met oog voor duurzaamheid. De keuze voor duurzame, ecologische en kwaliteitsvolle materialen en productie dicht bij huis is van even groot belang als de creatieve waarde van de ontwerpen. 

Onstaan

De naam is ontstaan door verschillende elementen. Hello staat voor optimisme, vrolijkheid en het sociale waar Hello August voor staat. August verwijst naar de maand waarin ik op zoek was naar een bedrijfsnaam en naar een persoonsnaam die staat voor mijn alter ego. Mijn alter ego is een vrolijk optimistisch mannetje die de wereld iedere dag een beetje mooier maakt.