Moyu x VerdraaidGoed


Moyu

Roel & Paul

MOYU betekent een “magical place” in het chinees. Niet alleen de unieke ecosystemen op onze planeet zijn voor ons een magische plek, ook in je boekje kan je al je magische gedachten kwijt.

Er is geen enkel andere schrijf-oplossing die zo duurzaam is geproduceerd én nog herschrijfbaar is. Hiermee maken we niet alleen het meeste impact, maar wordt onze schrijfervaring bij ons ook het hoogst gewaardeerd.

Elke seconde verdwijnt er een heel voetbalveld aan bos. Dat zijn 31.536.000 voetbalvelden aan bos per JAAR, oftewel 760 keer een gebied ter grootte van Nederland. Met het verdwijnen van deze belangrijke bossen stijgt de temperatuur op aarde en daalt het aantal ecosystemen die essentieel zijn voor mensen, dieren en planten om te kunnen (over)leven. Hoe langer dit door blijft gaan, hoe sneller we een punt bereiken waarop er niks meer gedaan kan worden.

Bij MOYU planten we een boom per aangeschaft product. Zo redden we niet alleen de huidige bomen die nog overeind staan, maar creëren we ook nieuwe natuur en dragen we bij aan de groei van ecosystemen. Schrijf jij mee?

Missie

MOYU is op een missie om iedereen te activeren om single use paper tegen te gaan en hierdoor meer natuur te creëren. De boom-vrije schrijfproducten worden uiterst duurzaam geproduceerd uit steenafval en zijn herschrijfbaar zodat ze jaren meegaan. Daarnaast plant MOYU voor elk aangeschaft product zelfs een boom in samenwerking met de lokale community Trees for Kenya.

Communicatie

MOYU levert een oneindige duurzame schrijf oplossing voor bedrijven, instanties en organisaties. Elk product kan worden gepersonaliseerd en is ontwikkeld om in te worden gezet als communicatiemiddel om intern draagvlak te creëren, klanten blij te maken en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en daarbij een meer duurzaam imago te creëren.

impact

De impact is bij ons transparant per aangeschaft product: door de duurzame productie van steenpapier ten opzichte van pulp-papier wordt er 67% CO2-uitstoot minder uitgestoten, geen water verbruikt, 85% energie bespaard en geen boom aangeraakt. Sterker nog: we planten een boom per aangeschaft product. Door het uitwisbare effect van onze producten gaan we jaren mee en is de impact die we kunnen maken nog vele malen groter dan hierboven beschreven.

Moyu producten

34,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
16,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
34,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina