Naïf Care

Jochem Hes | Sjoerd Trompetter

Naïf Care heeft als missie om huidverzorgingsproducten te maken die vriendelijk zijn voor ieder mens, maar ook voor het milieu. Ze geloven in het concept ‘clean skin, clean ocean’. In de ‘Circular Face Scrub’ wordt gebruik gemaakt van de calcietkorrels die vrijkomen bij het onthardingsproces van drinkwater, zo heeft Naïf ’s werelds allereerste circulaire beauty-product weten te ontwikkelen dat het milieu niet belast.

 

Missie

Huidverzorging zoals het bedoeld is. Waar je bij de ingrediënten niet hoeft te denken ‘Hè? Wat smeer ik eigenlijk op m’n huid?’. Nee hoor, gewoon dingen als avocado, tomaten, macadamia noten, zoete amandelen en lijnzaad. Niets meer, niets minder. Zo bevatten onze producten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. De producten van Naïf doen wat ze beloven; ze verzorgen, reinigen en laten je stralen. Want jouw huid verdient alleen het allerbeste en het meest logische. No-nonsense, dat is wat wij je graag willen vertellen.

 

 

Circulair

Ons no-nonsense skincare merk Naïf lanceert de ‘Circular Face Scrub’ en brengt hiermee ’s werelds allereerste circulaire beauty-product met calciet op de markt. De ‘Circular Face Scrub’ is onderdeel van een bewustwordingscampagne om de consument ervan bewust te maken wat er dagelijks door het afvoerputje verdwijnt. In het product wordt gebruik gemaakt van calciet (kalk) uit Amsterdams drinkwater geleverd door AquaMinerals.

No-Nonsense skincare

Ons doel: zero waste in 2021. Veel chemicaliën in cosmetica verdwijnen, al dan niet via het doucheputje of via de oceaan, in het milieu. Daarom bevatten de producten van Naïf geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die de zee organismen aan kunnen tasten. Naast de inhoud van onze producten streven we ook naar duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan.

Naïf Care Producten