Is de eer aan jou om een leuk cadeaupakket samen te stellen? Voor kerst, de verjaardag van je medewerker, als dank voor een goede relatie of als sprekerscadeau? Een cadeau waar iedereen blij mee is, origineel, met een verhaal, passend bij de duurzame ambities van jouw bedrijf… Moeilijk? Nee hoor!

Met een cadeaupakket van LoopedGoods snijdt het mes aan vele kanten. Onze producten zijn afkomstig van gedreven, veelal jonge, circulair ondernemers die Nederland schoner en mooier maken. Zij maken prachtige duurzame producten die stuk voor stuk een verhaal vertellen. Van thee tot tas en van beker tot boek, je vindt het allemaal terug in ons assortiment. Laat de voorpret maar beginnen met onze catalogus! Wij hebben met plezier cadeaupakketten samengesteld. Zit hier niet hetgeen tussen waar je naar op zoek bent? Het is ook mogelijk in overleg een pakket samen te stellen.

14,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
24,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
24,95 incl. BTW (20,62 ex.)

LoopedGoods Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een circulair (relatie)geschenk, maar laat je de keuze liever aan de ontvanger over?
Ga dan voor de LoopedGoods cadeaubon!

Met deze cadeaubon kan de ontvanger geheel naar eigen wens shoppen op LoopedGoods.com. De producten in ons assortiment zijn afkomstig van gedreven ondernemers die de circulaire economie in ons land verder helpen. Een LoopedGoods cadeaubon maakt de ontvanger blij, de maker blij en ons land weer een beetje circulairder. Bij LoopedGoods.com kun je kiezen uit digitale cadeaubonnen die je direct kunt downloaden of cadeaubonnen die per post worden opgestuurd. De waarde kun je zelf bepalen.

Heb je liever een afgeschermde omgeving waarin de ontvanger van de cadeaubon slechts uit de door jou geselecteerde producten kan kiezen? Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ons op.

FAQ / Veelgestelde vragen bij cadeaubonnen

Overweeg je een cadeaubon als zakelijk geschenk? Hieronder vind je een aantal zaken die handig zijn om te weten.
Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Cadeaubon kopen

Dat is geen probleem. Neem even contact met ons op via info@verdraaidgoedproduct.nl en dan maken we het graag voor u in orde. 

Als je niet alleen een “kale” bon wilt overhandigen hebben wij diverse kleine cadeautjes waar we de bon in kunnen stoppen of plakken. Bijvoorbeeld in een klein notitieboekje. 

Wanneer je fysieke bonnen bestelt en daarbij direct een gelijk aantal producten kan je in het opmerkingenveld aangeven dat de bon in het product gestopt moet worden. 

Uiteraard is het ook mogelijk hier even contact over te zoeken. Zie voor gegevens Contact.

Cadeaubon uitgeven

Nee hoor. Zolang de bon geldig is blijft het krediet bewaard. Wanneer je een bon hebt van €50 en je geeft €20 uit, dan kan je de resterende €30 een volgende keer gebruiken.  

Geen probleem. De bon-waarde wordt afgetrokken van het totaalbedrag. Het openstaande bedrag kan afgerekend worden via de betaalwijze van je voorkeur. 

Dit kan bij het afrekenen. Helemaal bovenaan, boven je adresgegevens, wordt gevraagd of je een cadeaubon hebt. Wanneer je hier de code invult wordt deze verwerkt. 

Bij winkelmand overzicht

Bij afrekenen

Meer informatie of offerte aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden en levertijd? Vul het onderstaande formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord op je vragen of doen je een aanbod. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan met +31 (0)85 06 08 560. Stuur je liever een email? Mail dan naar info@verdraaidgoedproduct.nl.


    Food RescuePer PostAltijd GoedKoffietijdWinterse AvondLekker KokenThuisrecyclingFood for ThoughtMiniGoods to goKoffieAnders (gebruik veld hieronder voor omschrijving)