Atelier meer²

Mireille Ligterink

Atelier Meer² is een sociale onderneming. Het atelier geeft mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de kans om op een prettige plek te werken en zich te ontwikkelen. Er worden onder andere tassen, slabbetjes, schorten en handige opbergers gemaakt met zoveel mogelijk gerecycled materiaal. De producten zijn uniek, ze maken nooit exact twee dezelfde exemplaren.

Missie

Atelier Meer² gelooft in de kracht van ieder mens en gaat samen met de medewerkers op zoek naar ieders unieke kwaliteiten. Bij het tot stand komen van de producten is de inbreng van de medewerkers dan ook van groot belang. Daarnaast is het recyclen van materiaal ons doel, vandaar de ² achter onze naam. Meer eigenheid, meer waarde.

Circulair

Festivals en evenementen gebruiken vaak banners of vlaggen om hun programma op aan te kondigen of reclame te maken, na het evenement wordt het materiaal meestal weggegooid omdat er een datum op staat. We gebruiken dit materiaal en geven er een tweede leven aan. Het is sterk plastic zeil met een geweven draad er in. Het materiaal is waterdicht en wij verzinnen iedere maand wel weer nieuwe producten die we er van kunnen maken.

Dagbesteding

Atelier Meer² biedt ontwikkelingsgerichte en arbeidsmatige dagbesteding op een creatieve werkplek in het centrum van Nijmegen.

Atelier Meer² producten