Blooms out of box logo


Blooms out of the Box

Erna Ebbinge | Simon Speelman

Met Blooms out of the Box geef je je klant, medewerker of relatie een bak verse lucht. Stevig verpakt in een robuuste houten kist verwacht je een fles wijn, maar waar wijn je hoofdpijn bezorgt, neemt Blooms out of the Box die juist weg! Je ontvangt namelijk een bak zuurstof in de vorm van groene, luchtzuiverende planten.

Missie

De wereld vergroenen, letterlijk en figuurlijk, is ons doel! Blooms out of the Box is hét groene relatiegeschenk. De BloomsBox is namelijk een kistje gevuld met groene planten. Groene planten zetten CO2 om in zuurstof, zuiveren schadelijke stoffen uit de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid. Planten zijn daardoor niet alleen essentieel voor de leefbaarheid van onze planeet; ze verbeteren ook het klimaat in huis en op kantoor!

Circulair

Ons doel is om zo weinig mogelijk, en zo duurzaam mogelijke materialen te gebruiken. De BloomsBox waarin de planten goed beschermd verstuurd worden is ook meteen een waterdichte plantenbak. Daardoor gebruiken we voor het verzenden nauwelijks extra materiaal en heeft alles een dubbele functie. Bij de keuze van de materialen kijken we goed naar de impact op het milieu. De BloomsBox is uiteraard van FSC-hout gemaakt, de plantenpotten zijn voor 100% van bamboe gemaakt en al het papier dat we gebruiken is van landbouwafval gemaakt.

Een persoonlijk cadeau

Je kunt de BloomsBox helemaal naar eigen smaak een persoonlijk tintje meegeven. De BloomsBox wordt standaard geleverd met een persoonlijke kaart. Vanaf 10 stuks kunnen wij ook jouw eigen tekst of logo op de BloomsBox graveren. Het is zelfs mogelijk om iedere klant of medewerker zijn of haar eigen gepersonaliseerde Bloomsbox te geven! Je kunt je relatie met de BloomsBox zo bijvoorbeeld ‘een vitale start van het jaar’ of ‘duurzame groei’ toe wensen. Of bedank je collega’s voor al hun inzet met een ‘groen zuurstofbommetje’.