Bubbles

Maike van den Brand

Bubbles zijn natuurlijke verzorgingsproducten die goed zorgen voor kinderen en de planeet! De producten zijn volledig van natuurlijke oorsprong en de verpakking is circulair. Zij vinden het belangrijk kinderen te betrekken bij het goed zorgen voor de planeet en willen hen er bewust van maken dat je invloed hebt op de natuur met wat er door het afvoerputje wegspoelt.

Missie

We willen goed zorgen voor kinderen en de wereld! Dat doen we door baby- en kinderverzorgingsproducten te maken die alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten bevatten. Deze zijn mild voor de kinderhuid en biologisch afbreekbaar: beter voor kinderen en beter voor de onderwaterwereld!

Circulair

Bubbles zorgt goed voor onze planeet, want bij het gebruik van onze producten komen er geen schadelijke stoffen via het afvoerputje in het milieu terecht. Onze producten bevatten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Alles is verpakt in flesjes gemaakt van bio-based materiaal en voorzien van een zuinige doseerpomp. Voor de toekomst van onze kinderen draagt Bubbles zo een steentje bij aan het goed verzorgen van onze planeet.

Label & Verpakking

We vinden het belangrijk dat ouders en kinderen tevreden zijn over de producten van Bubbles. Voor ouders is het belangrijk dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten. Daarom is Bubbles gecertificeerd met het NATRUE label. Voor kinderen is het belangrijk dat de producten aansluiten bij hun belevingswereld. Daarom heeft Bubbles een vrolijke verpakking, geeft het goed schuim en heeft het een lichtzoete geur.

Bubbles Producten