Candy Converters

Ida van Esch

Candy Converters maken jouw evenement, festival of huwelijk tot een succes. Samen gaan we voedselverspilling tegen door waardevolle reststromen te gebruiken voor confetti die ook nog eens biologisch afbreekbaar is! Of je nu 2 of 200 kilo circulaire confetti nodig hebt, Candy Converters maken van afval een feestje!
 

 

 

Missie

Restmateriaal van snoeppapier uit de fabriek wordt vernietigd of tot veevoer verwerkt. Candy Converters gaat voedselverspilling tegen door het restmateriaal te verwerken tot confetti. Hiermee wordt meteen het afvalprobleem van papieren en plastic confetti opgelost want deze conscious confetti van Candy Converters is biologisch afbreekbaar. No waste, wel feest!

Circulair

Eetpapier, of snoeppapier is gemaakt van aardappelzetmeel. De aardappel is het nummer 1 gewas in Nederland. Eetpapier is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Het laat geen sporen na in het milieu.

Ontdekking

Tijdens de het ontwikkelen van een eetbare kalender om papierafval tegen te gaan, ontdekte Candy Converters dat het restmateriaal van de eetbare kalender zich prima leende voor biologisch afbreekbare confetti.

Candy Converters producten