More Circular

Marten van Leeuwen

More Circular verwerkt gipsafval tot een sterk nieuw materiaal en maken hiervan elegante interieurproducten in Antwerpen. De Archy hanglampen en tafellampen zijn de eerste producten en zijn geïnspireerd door een minimalistische stijl en laten zien dat duurzaamheid ook mooi en stijlvol kan zijn.

Missie

More Circular is een in Nieuw-Zeeland geboren, maar in Antwerpen gevestigd upcycling- en designbedrijf. Ze ontwikkelen processen die afval omzetten in nieuw materiaal en vervolgens circulaire interieurproducten maken. Bij More Circular zijn ze van mening dat de samenleving drastisch moet veranderen, zodat onze acties onze omgeving ten goede komen in plaats van deze te vernietigen.

Circulair

More Circular verwerkt gipsafval tot een sterk nieuw materiaal en maken elegante interieurproducten in Antwerpen. De Archy hanglampen en tafellampen zijn de eerste producten en zijn geïnspireerd door een minimalistische stijl en laten zien dat duurzaamheid ook mooi en stijlvol kan zijn.

Oorsprong

Het begon allemaal met experimenteren en testen in een garage, gedreven door de wens om materiaal van de vuilstort af te leiden en in plaats daarvan producten te maken waar mensen dol op zouden zijn. Nu de producten op de markt zijn, is het zeer de moeite waard om te horen dat mensen veel voldoening en plezier putten uit het kopen van de producten die zo veel tijd en moeite hebben gekost om te ontwikkelen.

More Circular producten