Nature Bar

Marlies van Heusden

Natuurlijke & circulaire zeep, handgemaakt in Amsterdam

Ode aan de natuur en geboren uit het verlangen om beter voor onszelf en de natuur te zorgen. Elke zeep is handgemaakt in kleine oplage in het zeep Atelier in Amsterdam. Net als jij is elke zeep en shampoo bar dus uniek.

Nature Bar bevindt zich op de kruising van innovatie en traditionele ambacht.

Let’s raise the bar together!

Missie

Nature Bar wil de wereld mooier en schoner maken, en dat willen we doen met de natuurlijke & circulaire zeep.

Met Nature Bar willen we een positief rimpel effect teweeg brengen, Wij geloven dat je als consument meer macht hebt dan je zelf denkt. Met een ogenschijnlijke kleine aanpassing kun je een enorme impact maken.

Circulair

Samen met lokale ondernemers gaat Nature Bar verspilling tegen en werken we samen aan een circulaire economie. Elke zeep bevat een (gered) circulair hoofdingrediënt. Of zoals Nature Bar het graag noemt het magische ingrediënt. Denk hierbij aan bier bostel van een lokale bierbrouwerij. Ingrediënten die nog ontzettend waardevol voor je huid kunnen zijn, maar anders weggegooid zouden worden.

Ode aan de natuur

Het was mijn droom een natuurlijke zeep te creëren op basis van een circulair hoofdingrediënt. Een zeep die op een milde manier reinigt en daarnaast je huid voedt. Elke bar bevat een zorgvuldig gekozen blend van biologische olijfolie, shea boter, kokosolie en zonnebloemolie. Plus nauwkeurig gekozen natuurlijke ingrediënten zoals calendula die je natuurlijke schoonheid ondersteunen. Maar de spotlight is uiteraard gereserveerd voor het circulaire (magische) hoofdingrediënt.

Nature Bar producten