Revor

Midas Debruyne

Revor is reeds 50 jaar producent van kwalitatieve matrassen en boxsprings. De bedden en matrassen van Revor worden in België gemaakt. Daar staan een gemotiveerd team  samen met een hoogwaardig technologisch machinepark garant voor kwaliteit van de hoogste plank.

Alles wat Revor doet, doen ze trouwens met zorg voor de toekomst. Daar zorgen niet alleen de vele zonnepanelen of milieuvriendelijke en hernieuwbare materialen voor.

Bijen kweken in de Revor-tuin, plastic beperken bij onze middaglunches of de verwarming gewoon een graadje minder hoog zetten. Duurzaamheid maakt nu eenmaal deel uit van onze bedrijfscultuur.

Missie

Pionieren zit Revor in het bloed.

Bijna vijftig jaar geleden zorgden we met onze latexmatras voor een revolutie in de slaapwereld. Artsen en rugspecialisten stonden mee aan de wieg ervan.Het is een bedrijfsgeest die we nog steeds hanteren. Met wetenschappers en experts verleggen we graag grenzen.

Het resulteert in een indrukwekkende lijst aan nieuwigheden die we op de slaapsector hebben losgelaten.
Van het eerste slaapcomfort gamma met elektrosmog werende eigenschappen tot de volledig circulaire matras, van een innovatief antibacterieel doek tot een bed met voice control.

Wij willen elke dag verbeteren, om u kwalitatieve nachten te schenken

Circulair

Jaarlijks belanden er in België alleen al 1,1 miljoen matrassen op de afvalberg. Dat zijn er in onze ogen 1,1 miljoen te veel. We beseffen dat we als producent een bepaalde verantwoordelijkheid hebben tegenover de bevolking. Daarom zetten we dagelijks in op de verdere ontwikkeling van circulaire slaapoplossingen. Gaan voor circulair, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit, dat is ons doel! We hopen dat circulair de nieuwe standaard wordt op de markt zodanig  dat die 1,1 miljoen teruggedrongen kan worden naar nul. Samen gaan we voor een goede nachtrust. Nu, en in de toekomst!

Dit zijn wij!

Een verkwikkende nachtrust is goud waard.
Wie goed slaapt, staat nu eenmaal fitter, creatiever en positiever in het leven.

Daarom liggen we bij Revor al 50 jaar wakker van uw slaapgeluk.

Met passie, maar ook veel kennis van slapen steekt ons team elke dag de handen uit de mouwen om u zorgeloze nachten te bezorgen. Door samen met artsen en wetenschappers nieuwe oplossingen te bedenken voor uw slaapproblemen.

Door te waken over de toekomst en onze ecologische voetafdruk te beperken. Maar vooral door gewoon mooie en goede bedden te maken.
Voor ieders budget, voor elk lichaam.

Uw slaap?
Laat dat maar aan ons over.

Revor producten