Singingfriend

Jeroen Mutsaers

SingingFriend inspireert met bijzondere producten die tuinen, balkons en terrassen laten leven. Met een klein ontwerpteam bedenken ze keer op keer stijlvolle, slimme designproducten. En de prijs, die houden ze vriendelijk. SingingFriend staat voor een mix van functionaliteit en ingetogen elegantie. Op die manier verbinden ze design aan natuur.

Missie

SingingFriend inspireert met bijzondere producten die tuinen, balkons en terrassen laten leven. Met een klein ontwerpteam bedenken we keer op keer stijlvolle, slimme designproducten. En de prijs, die houden we vriendelijk. SingingFriend staat voor een mix van functionaliteit en ingetogen elegantie. Op die manier verbinden we design aan natuur.

Circulair

Vogelvoerhouders Sam en Anna zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Namelijk van de binnenkant van drankensap verpakkingen. Uniek in de markt! 

Hoe het begon

Ons verhaal begint in 1951, met een man en zijn passie voor vogels. Een sterke basis. Het familiebedrijf ging van vader op zoon en later nam de derde generatie het roer over. En de liefde voor vogels is blijvend.

SingingFriend Producten

Vanaf: 3,95 incl. BTW (3,26 ex.)
Vanaf: 4,50 incl. BTW (3,72 ex.)