Tinus81

Martijn Meijer

Tinus81 zorgt dat afgedankte materialen een nieuwe bestemming krijgen door ze om te toveren tot unieke en limited edition lampen. Ieder design is nauwkeurig uitgedacht zodat je het voormalig voorwerp in de lamp blijft herkennen. Dankzij het upcyclen van materialen levert Tinus81 een bijdrage aan het behouden van de natuur en hoopt de wereld een klein beetje mooier te maken.

Missie

Inspireren om kansen te zien in materiaal dat wordt beschouwd als afval. Door gebruik te maken van materialen die wij vinden op de sloop hebben wij een directe invloed op het verwijderen van afval uit de natuur.

Circulair

We recyclen niet, maar kiezen bewust voor upcyclen. Het behouden van de oorspronkelijke vorm  zorgt ervoor dat er nauwelijks restafval is tijdens het productieproces. De producten worden met de handgemaakt in Nederland. Onze producten worden zorgvuldig én met hoge kwaliteit afgewerkt wat zorgt voor een lange levensduur.

Uniek

Dankzij het gebruik van oude materialen krijgen onze producten een prachtige geleefde uitstraling. Juist de kleine gebruikerssporen als krasjes en roestvlekken maken ieder product werkelijk uniek.  Dat voegt authenticiteit toe aan je interieur.

Tinus81 Producten