Zonder dat je erbij stilstaat, gooien we per persoon 47 kilo eten per jaar in de afvalbak. Daarom maakte Instock een kookboek die je helpt om thuis minder te verspillen. Aan de hand van acht conserveringstechnieken (inmaken in zoet en zoetzuur, fermenteren, vriezen, pekelen, roken, drogen en konfijten in vet) laat Instock Cooking zien hoe je van overgebleven producten unieke gerechten creëert.
Met Instock Cooking daarom wordt jij uitgedaagd om te koken met het eten dat je op dat moment ‘in stock’ hebt. Daarom heeft Instock ervoor gekozen om te werken met recepten waarin je kunt spelen met de ingrediënten. Geen tomaat in huis? Probeer het eens met paprika! Zo hoef je nooit meer iets te verspillen.
Experimenteren met je voorraad is niet alleen goedkoper en beter voor het milieu, maar vooral ontzettend leuk! Door te conserveren wordt je overrijpe banaan een gezonde gedroogde snack en je halve komkommer een heerlijke pickle. Die je vervolgens weer in de meest lekkere gerechten kunt verwerken!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.