LoopedGoods is een platform voor circulaire ondernemers vanuit heel Nederland en Vlaanderen.  Als reseller willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzame producten bij ons in te kopen voor wederverkoop.

Hieronder is een assortiment te vinden speciaal uitgezocht en beschikbaar gesteld voor resellers. Dit alles kan geleverd worden met voor u nog een interessante marge. Spreken één of meerdere producten u aan? Dan kunt u ons mailen op info@verdraaidgoedproduct.nl met uw voorkeur voor een product en het gewenste aantal. Wij nemen dan contact met u op om de inkoopprijzen te communiceren. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen kunt u terecht bij hetzelfde e-mailadres.

Producten beschikbaar voor resellers

9,95 incl. BTW (8,22 ex.)
Vanaf: 3,95 incl. BTW (3,26 ex.)
Vanaf: 4,50 incl. BTW (3,72 ex.)

Interesse? Neem contact op

De bovenstaande producten kunnen geleverd worden met voor u nog een interessante marge. Spreken één of meerdere producten u aan? Dan kunt u ons mailen op info@verdraaidgoedproduct.nl met uw voorkeur voor een product en het gewenste aantal. Wij nemen dan contact met u op om de inkoopprijzen te communiceren. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen kunt u terecht bij hetzelfde e-mailadres.