LoopedGoods is een platform waarop u circulaire producten kunt inkopen vanuit heel Nederland en Vlaanderen. Als zakelijke klant willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzame producten in te kopen. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle zakelijke mogelijkheden op LoopedGoods?
Schrijf u dan in voor onze zakelijke nieuwsbrief!

alle zakelijke mogelijkheden op een rij

Eigen reststroom laten verwerken

Veel van de circulaire producten die verkocht worden via LoopedGoods kunnen ook gemaakt worden van restmaterialen uit uw eigen organisatie. Zo zijn er al oplossingen voor onder andere reclamedoeken, vlaggen, bedrijfskleding, papier- en drukwerk, koffiedik en kunststof plaatmateriaal. Ook voor andere materialen, die hierboven niet genoemd zijn, zijn oplossingen.

lees meer over de mogelijkheden

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een duurzaam cadeau dat aansluit bij uw bedrijf, bijvoorbeeld voor een geschenk of een evenement voor uw klanten? Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals het bedrukken van circulaire producten, het samenstellen van cadeaupakketten en het versturen van duurzame producten met een persoonlijk bericht. Ook biedt LoopedGoods een eigen cadeaukaart aan.

Vertel mij meer over geschenken

Afname van dooseenheden

Wilt u circulaire producten in dooseenheden afnemen, dan is dit binnenkort mogelijk op de zakelijke variant van LoopedGoods. Deze website is helemaal ingericht voor het inkopen van duurzame producten van LoopedGoods, maar dan in dooseenheden. Zodra de website bereikbaar is, zal hieronder een knop verschijnen die u direct naar de zakelijke website brengt. 

--- coming soon ---

Betalen op rekening

Wilt u circulaire producten inkopen in kleine aantallen en bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling direct te betalen, bijvoorbeeld omdat u een overheidsinstelling bent? Of wilt u voorkomen dat uw medewerkers de bestelling privé voor moeten schieten? Dan bieden wij u de mogelijkheid om middels een persoonlijk account circulaire producten op rekening te bestellen.

meer informatie

Laat ons assortiment u alvast inspireren

112,50 incl. BTW (92,98 ex.)
Vanaf: 44,50 incl. BTW (36,78 ex.)
Vanaf: 69,95 incl. BTW (64,17 ex.)
Vanaf: 43,50 incl. BTW (35,95 ex.)
50,0062,00
Vanaf: 44,50 incl. BTW (36,78 ex.)
9,95 incl. BTW (8,22 ex.)
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €19,75.Huidige prijs is: €15,80. incl. BTW (13,06 ex.)