De Lage Landen samen circulair

Het van oorsprong Nederlandse VerdraaidGoedProduct heeft de handen ineen geslagen met Vlaamse makers. Vanaf nu is het assortiment uitgebreid met circulaire producten van Vlaamse ondernemers! Zo verzamelen we nu niet alleen circulaire producten van Nederlandse makers op 1 platform, maar alle circulaire producten van de Lage Landen. Verzending naar Nederland of België maakt niet uit, dus kijk gerust over het muurtje!

Over Waste_full

5 Vlaamse partners vonden samen dat rond het nieuwe recht hoort te zijn. Het project Waste_full, ondersteund door Vlaanderen Circulair was geboren. Waste_full wil een digitale marktplaats creëren voor circulaire producten, specifiek gericht op starters, designers en kleine organisaties. Het creëren van voldoende zichtbaarheid en het snel uittesten van producten in de markt is voor hen niet altijd evident door de beperkte schaal of de afstand tot de commerciële markt.  Bij VerdraaidGoedProduct vinden ze een dergelijk circulair platform, dat ze vandaag in projectmodus kunnen uittesten.

Waste_full is een project van Mic Mac Minuscule in samenwerking met maatwerkplaats Kunnig, ontwerpstudio Kabinet O & Netwerk Bewust Verbruiken

Mic Mac Minuscule stelt geboortelijsten en babyuitzetlijsten samen met herbruikte, faire én gepimpte kinderspullen samen voor stijl- en milieubewuste ouders die fan zijn van hip, tweedehands en eco, maar geen zin of tijd hebben om zelf alles bij elkaar te snuisteren. 

De producten van Vlaamse makers

Bekijk alle producten van Vlaamse makers

De Vlaamse makers

mic mac minuscule

Hello August

Studio flash

de wilde brouwers

More circular

KSTMIZED

studio ama

Bekijk alle merken