VerdraaidGoedProduct is een platform waarop u circulaire producten kunt inkopen vanuit heel Nederland en Vlaanderen. Als zakelijke klant willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzame producten in te kopen. Bij VerdraaidGoedProduct heeft u ook de mogelijkheid om duurzame relatiegeschenken aan te schaffen in de vorm van een cadeaupakket of cadeaubon. Daarnaast bieden we in samenwerking met VerdraaidGoed de mogelijkheid om uw reststroom te recyclen en zo een tweede leven te geven. Zo is het eenvoudig circulaire producten inkopen!

Betalen op rekening

Wilt u circulaire producten inkopen in kleine aantallen en bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling direct te betalen, bijvoorbeeld omdat u een overheidsinstelling bent? Of wilt u voorkomen dat uw medewerkers de bestelling privé voor moeten schieten? Dan bieden wij u de mogelijkheid om middels een persoonlijk account toch circulaire producten in te kopen en zo op rekening te bestellen.

meer informatie

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een duurzaam cadeau dat aansluit bij uw bedrijf, bijvoorbeeld voor een geschenk of een evenement voor uw klanten? Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals het bedrukken van circulaire producten, het samenstellen van cadeaupakketten en het versturen van duurzame producten met een persoonlijk bericht. Ook biedt VerdraaidGoedProduct een eigen cadeaukaart aan.

Vertel mij meer over geschenken

Afname van dooseenheden

Wilt u circulaire producten in dooseenheden inkopen, dan is dit binnenkort mogelijk op de zakelijke variant van VerdraaidGoedProduct.nl. Deze website is helemaal ingericht voor het inkopen van duurzame producten van VerdraaidGoedProduct.nl, maar dan in dooseenheden. Zodra de website bereikbaar is, zal hieronder een knop verschijnen die u direct naar de zakelijke website brengt.

--- coming soon ---

Eigen reststroom laten verwerken

Veel van de circulaire producten die verkocht worden via VerdraaidGoedProduct kunnen ook gemaakt worden van restmaterialen uit uw eigen organisatie. Zo zijn er al oplossingen voor onder andere reclamedoeken, vlaggen, bedrijfskleding, papier- en drukwerk, koffiedik en kunststof plaatmateriaal. Ook voor andere materialen, die hierboven niet genoemd zijn, zijn oplossingen.

lees meer over de mogelijkheden

Bestellen op factuur

Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling direct te betalen, bijvoorbeeld omdat u een overheidsinstelling bent? Vraag dan de mogelijkheid bij ons aan om op rekening te betalen. Aan de hand van uw bedrijfsgegevens bepalen wij uw aanvraag. Indien de aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u binnen 1 werkdag de inloggegevens van uw persoonlijke account waarmee u op rekening de circulaire producten kunt inkopen. Heeft u de inloggegevens sneller nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-06 08 560.

vraag betalen op rekening aan

de voordelen op een rij

✓   U kunt gemakkelijk een eigen referentienummer, zoals een bestelnummer of PO-nummer, toevoegen aan de factuur.
✓   U voorkomt dat uw werknemer(s) het aankoopbedrag zelf moeten voorschieten.
✓   Al uw bestellingen overzichtelijk op een rijtje in uw persoonlijke bedrijfsaccount.

vraag betalen op rekening aan

Is de eer aan jou om een leuk en duurzaam cadeaupakket samen te stellen? Bijvoorbeeld voor kerst, een verjaardag, als bedankje of ander soort relatiegeschenk? Bij VerdraaidGoedProduct kunt u kiezen voor cadeaupakketten met circulaire producten. Dat is pas een pakket met een verhaal!

Met een duurzaam cadeaupakket van VerdraaidGoedProduct snijdt het mes aan vele kanten. Onze producten zijn afkomstig van gedreven, veelal jonge, circulaire ondernemers die Nederland schoner en mooier maken. Zij maken prachtige duurzame producten die stuk voor stuk een verhaal vertellen. Van thee tot tas en van beker tot boek, u vindt het allemaal terug in ons circulaire assortiment. Wij hebben met plezier een aantal cadeaupakketten samengesteld. Zit hier niet hetgeen tussen waar u naar op zoek bent? Het is ook mogelijk in overleg een eigen cadeaupakket samen te stellen. Liever de keuze bij de ontvanger laten? Kies dan voor de cadeaubon van VerdraaidGoedProduct!

24,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
14,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
bekijk alle cadeaupakketten

Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een circulair (relatie)geschenk, maar laat u de keuze liever aan de ontvanger over? Ga dan voor de VerdraaidGoedProduct cadeaubon!

Met deze cadeaukaart kan de ontvanger geheel naar eigen wens shoppen op VerdraaidGoedProduct. De producten in ons duurzame assortiment zijn afkomstig van gedreven ondernemers die de circulaire economie in ons land verder helpen. Een VerdraaidGoedProduct cadeaubon maakt de ontvanger blij, de maker blij en er wordt weer een extra stap richting de circulaire economie gezet. Bij VerdraaidGoedProduct kunt u kiezen uit digitale cadeaubonnen die u direct kunt downloaden of een cadeaukaart die per post wordt opgestuurd. De waarde kunt u zelf bepalen.

Gepersonaliseerde producten

Bent u voor uw organisatie of bedrijf op zoek naar promotionele items? Of heeft u een speciaal ontwerp die u op een specifiek product wilt laten drukken? Dan kan VerdraaidGoedProduct u hierbij helpen!

Een selectie van ons duurzame assortiment leent zich goed om te personaliseren met uw gewenste opdruk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Druk op onderstaande knop en u ziet het overzicht van producten dat gepersonaliseerd kan worden.

Bekijk de personaliseerbare producten

Wilt u persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor duurzame (relatie)geschenken, cadeaubonnen en/of cadeaupakketten? Wilt u hierover graag iemand persoonlijk spreken? Vul dan het formulier hiernaast in en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op!

Terugbelverzoek relatiegeschenken en/of cadeaupakketten

  LoopedGoods heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze toewijding om uw privacy te beschermen.

  Veel van de circulaire producten die verkocht worden via VerdraaidGoedProduct kunnen ook gemaakt worden van restmaterialen uit uw eigen organisatie. Wij zijn benieuwd welke restmaterialen uw organisatie heeft en/of welke circulaire producten uw organisatie zou willen hebben. Afhankelijk hiervan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken om de reststromen de recyclen. Zo zijn er al bestaande oplossingen voor onder andere reclamedoeken, bedrijfskleding, papier- en drukwerk, koffiedik, (gym)vloeren, diverse soorten plastics en hout. U kunt contact met ons opnemen als u een reststroom wil laten recyclen tot een herbruikbaar product. Staat uw afvalstroom niet in het rijtje hierboven? Geen probleem! Ook dan kunnen wij u helpen door onze samenwerking met VerdraaidGoed. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

  Heeft u meer hulp nodig bij het bepalen van de wensen?

  Weet u eigenlijk nog niet zo goed welke restmaterialen er zijn binnen uw organisatie?

  Vraagt u zich af welke oplossingen er al bestaan voor uw afvalmaterialen?

  Wilt u ontdekken wat u nog meer kan doen met uw eigen restmaterialen?

  Heeft u behoefte aan een circulair product, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen?

  Twijfelt u of uw producten ook gemaakt kunnen worden m.b.v. afvalmaterialen of hernieuwbare grondstoffen?

  Stelt u zichzelf de vraag hoe u medewerkers kunt inspireren en leren om meer te doen met circulaire kansen?

  Is er (nog) geen bestaande toepassing met de restmaterialen van uw organisatie?

  Wilt u de restmaterialen binnen uw organisatie verminderen?

  Vraagt u zich af hoe het zichtbaar gemaakt kan worden wat er met uw afval gebeurd?

  Wilt u circulaire producten inkopen of laten maken, maar weet u niet waar u moet beginnen?

  Is 1 of meerdere van bovenstaande situaties van toepassing?
  Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van VerdraaidGoed.

  Bekijk de website van VerdraaidGoed

  Over Verdraaidgoed

  VerdraaidGoed gelooft in een wereld zonder verspilling.

  VerdraaidGoed richt zich op waardebehoud van materialen en het sluiten van kringlopen. Zij zorgen ervoor dat restmaterialen die niet (of niet optimaal) benut worden een tweede leven krijgen in de vorm van nieuwe circulaire producten. Deze iconische producten dragen bij aan het creëren van bewustwording, gedragsverandering en minder gebruik van nieuwe grondstoffen.

  VerdraaidGoed doet dit door veranderaars binnen bedrijven te ondersteunen die net als zij geloven in een wereld zonder verspilling. Volgens een gestructureerde aanpak, de Waardeloos Weer Waardevol Werkwijze en op een creatieve manier, met vindingrijke denkers en ontwerpers, helpen zij bedrijven stap voor stap naar een toekomstbestendige organisatie die past in de circulaire economie.

  U vindt op VerdraaidGoedProduct.nl diverse circulaire producten die u kunt inkopen, die samen met bedrijven door VerdraaidGoed ontwikkelt zijn. Bijvoorbeeld de NS-Upcycle producten, Beat the Bag tassen en Coffee Based notebooks.

  Bekijk de website van VerdraaidGoed
  VerdraaidGoed - Maakt waardeloos weer waardevol

  Wilt u persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken?

  Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor het laten verwerken van uw eigen reststromen en wilt u graag iemand persoonlijk spreken hierover? Geen probleem! Vul het formulier volledig in en wij nemen binnen 2 werkdagen met u op!

  Terugbelverzoek eigen reststroom verwerken

   LoopedGoods heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze toewijding om uw privacy te beschermen.

   Laat ons assortiment u alvast inspireren

   29,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   34,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   9,95 incl. BTW (8,22 ex.)
   28,9530,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   25,00 incl. BTW (25,00 ex.)
   19,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   189,00200,00
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   6,95 incl. BTW (5,74 ex.)
   49,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   Sale!
   Original price was: €5,95.Current price is: €4,46.
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   34,00
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   38,9540,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   17,50
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   699,00
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   37,50 incl. BTW (30,99 ex.)
   149,00169,00
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   99,00 incl. BTW (81,82 ex.)
   From: 3,95 incl. BTW (3,26 ex.)
   From: 199,00 incl. BTW (164,46 ex.)
   34,50 incl. BTW (28,51 ex.)
   2.541,00 incl. BTW (2.100,00 ex.)
   49,50 incl. BTW (40,91 ex.)
   9,95 incl. BTW (8,22 ex.)
   4,49
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   39,95 incl. BTW (33,02 ex.)
   49,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   9,95 incl. BTW (8,22 ex.)
   34,95
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   37,00
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   9,95 incl. BTW (8,22 ex.)
   16,9495,59
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   11,95 incl. BTW (9,88 ex.)
   133,00
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   From: 4,50 incl. BTW (3,72 ex.)
   11,5012,50
   This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   3.932,50 incl. BTW (3.250,00 ex.)